Зареждане ...

Автосервиз Ауто Финес е собственост на Ауто Финес ЕООД и разполага общо с 30 бр. работни поста на закрита производствена площ около 1 200 кв.м., паркинг с големина 1 000 кв.м. обособен за нуждите на клиентите и служителите на автосевриза. Фирмата е основа през 2005г., с основната концепция – създаването на автосервиз в гр. Варна за оказване на комплексна авто – помощ.

 

 

Автосервиз Ауто Финес разполага с пълната диагностична система за електрическите автомобили марка Tesla, като предлага пълно обслужване и пълна диагностика със специализиран software за моделите Tesla S, Tesla X, Tesla 3 и Tesla Y. Предлагат се пълните услуги за това производство които са:

Диагностика и ремонт на батерията.

Диагностика и ремонт на всички електрически системи разработка на Tesla.

Обучение и препрограмиране на ключове.

Обучение и препрограмиране на батерии.

Актуализация на software на автомобилите с марка Tesla.

Смяна на US software към EU software.

Обучение и препрограмиране на всички електрически части по автомобилите Tesla.

Програмиране и отключване за зареждане за бърза зарядка система ChaDemo.

Изчистване на кодове за грешки след ремонт.

Upgrade на капацитета на батерията.

Калибрация на автопилот, на сенсор за дистанция и окачване.

Update на навигационната система.

 

 Извършва повечето търсени от клиентите услуги, като: авто монтьорски, авто тенекеджийски и авто бояджийски, шлосерски, авто електротехнически, диагностични, ежедневно обслужване, подготовка и представяне на автомобилите пред комисия за годишните технически прегледи, диагностика и ремонт на климатични системи и други. Автосервизът е специлизиран в техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т, включващо планови и текущи ремонти сьобразени с преобладаващия, като ремонтен фонд на най-често срещаните в България модели на ОПЕЛ, ФОРД, ФОЛКСВАГЕН, МЕРЦЕДЕС, БМВ, ТОЙОТА, ПЕЖО и РЕНО. За тази цел са сключени договори с доставчици на авточасти и консумативи, което дава възможност успешно да се прилага избраната търговска стратегия. На разположение на производствения персонал са и специализирани инструменти за ремонт на възли и детайли от окачването на двата моста, съединителя, предни и задни главини, спирачни системи и други.Автосервиз Ауто Финес е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Залагайки на високо качествени консумативи и безалтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения. Предлагайки профилактика и активна грижа към Вашия автомобил, ние правим така, че Вашето удоволствие от шофирането да е пълноценно.

 

Ауто Финес вече разполага с Hydrodipping технология, чрез която всеки клиент може да придаде индентичност и уникалност на своя автомобил по негов личен избор. Има възможност за хидрографиране на джанти, огледала, дръжки, спойлери, лайстни и други, клиента избира облика ние правим го правим. Очаквайте скоро снимки на нашите проекти.


Ауто Финес има договорни отношения със застрахователни компании:
Булстрад, Дженерали, Виктория, БГ Имоти, Армеец, Интерамерикан, Общинска Застрахователна Компания, Уника, Алианц, ДЗИ