Aвто електро Услуги

01

ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ

Специалистите ни  са високо квалифицирани и разполагат с над 15 години опит

02

БЪРЗА РЕАКЦИЯ

Базата и екипа, с който разполагаме ни позволяват незабавна реакция

03

ГЪВКАВОСТ

Винаги се съобразяваме с нужидите и изискванията на книента

04

КАЧЕСТВО

Гарантираме качеството на изпълниение на всяка една от услугите ни

Защо да изберете нас

Авто електрическите услуги са важна и необходима част от ремонта и поддръжката на автомобили. Правилно функциониращите електрически системи са от съществено значение за безопасността и работата на всяко превозно средство. Без значение какъв тип кола или камион карате, от съществено значение е да имате достъп до подходящо обучени професионалисти, специализирани в авто електрически услуги.

Независимо дали имате работа с повреден стартер, дефектни връзки, изтощена батерия или друг вид електрически проблем, правилните техници могат да ви спестят време и пари. 

Ремонт и подмяна на алтернатори и стартери

Една от основните авто електрически услуги, от които вашият автомобил се нуждае, е сервизът на алтернатор и стартер.  Алтернаторите са компонентът, отговорен за генерирането на електричество за захранване на автомобила, докато стартерите са необходими, за да може двигателят да работи. Без тези компоненти колата ви няма да може да запали или да поддържа заряд. Редовното обслужване на тези части ще гарантира, че вашият автомобил работи гладко и ефективно.

Тази услуга включва:

  • Проверка и тестване на стартера и алтернатора 
  • Ремонт или подмяна на всички дефектни компоненти.

Тестване и смяна на акумулатори

В нашия сервиз предлагаме цялостни услуги за тестване и подмяна на акумулатори. Разполагаме с модерно  тестово оборудване за диагностика на акумулатори. 

Предлагаме надеждни и качествени акумулаторни решения за всички видове превозни средства. Auto fines също може да достави разнообразие от висококачествени акумулаторни батерии с висока производителност, които да отговарят на вашите специфични нужди.  Гордеем с това, че предлагаме най-добрите решения за акумулатори на нашите клиенти.

Извършваме пълна гама от услуги за акумулатори, от подмяна до пълно зареждане и дори възстановяване на стари батерии.

Ремонт и монтаж на окабеляване

Ние можем да коригираме електрически повреди и дори да инсталираме ново окабеляване, за да подобрим работата на вашия автомобил, от стартери и алтернатори до електрически прозорци и чистачки на предното стъкло. 

Държим да използваме само материали с най-високо качество, така че можете да сте сигурни, че окабеляването на вашия автомобил ще бъде безопасно и сигурно, когато приключим. Ние също така ще се погрижим работата да бъде свършена както трябва от първия път, като гарантираме, че колата ви ще работи гладко без електрически проблеми.

Ремонт и монтаж на осветление

Цялостни ремонтни и монтажни услуги за вътрешно и външно осветление на вашият автомобил. Нашите опитни техници са добре запознати с всички видове осветление, включително LED, флуоресцентно, с нажежаема жичка и халогенно осветление. Ние можем да ви помогнем с избора на най-подходящият тип осветление за вашия автомобил, както и да го инсталираме бързо и ефективно.

Ние също така предоставяме ремонтни услуги за всички съществуващи осветителни системи, като гарантираме, че вашият автомобил е безопасен и работи ефективно. 

Диагностика и отстраняване на електрически неизправности

Диагностиката и отстраняването на електрически неизправности са много важни в авто електрическите услуги. Преди да може да се извърши ремонт или подмяна, трябва да се направи правилна диагноза, за да се определи основната причина за проблема. Това изисква квалифицирани техници с опит и експертиза, за да диагностицират точно проблема. Те използват специализирани инструменти за диагностика, за да определят точния проблем, което позволява много по-ефективен процес на ремонт. Диагностицирането на всеки електрически проблем може да отнеме много време и да е сложно, така че е важно да имате професионален авто електрик, който да се справи с работата.

Надстройки на електрическата система

Надстройките на електрическата система са чудесен начин да подобрите производителността и безопасността на вашия автомобил. Независимо дали трябва да надстроите стартера или батерията на автомобила си, или искате да добавите функции като фарове за мъгла или резервна камера, нашият екип от опитни техници може да осигури качествената услуга, от която се нуждаете. Ние сме добре запознати с всички видове надстройки на електрическите системи, от основни ремонти до пълна подмяна. Нашите техници използват най-новите инструменти за диагностика, за да определят всякакви електрически проблеми, които може да са причина за влошаване на работата на вашия автомобил. С наша помощ можете да надстроите електрическата система на вашия автомобил и да се върнете на пътя за нула време.

Смяна на предпазители и релета

Нашият опитен екип от техници може бързо да идентифицира и замени всички повредени предпазители и релета, като гарантира, че вашият автомобил работи правилно. Ние доставяме само най-добрите резервни части, така че можете да сте спокойни, знаейки, че вашият автомобил е в добри ръце. С нашия опит и първокласно оборудване ние гарантираме бърза и надеждна услуга.

Авто електрическите услуги са съществена част от поддръжката и ремонта на автомобила. Поддържането на ремонти и поддръжка ще помогне да се гарантира, че колата ви работи гладко и ефективно. С правилните авто електрически услуги можете да гарантирате, че вашият автомобил е в отлично състояние и работи ефективно. 

За да получите конкретна цена за тези услуги, моля свържете се с нас

Получете безплатна консултация и оферта като се свържете с нас.
Специалист от Autofines ще се свърже с Вас , за да проучи Вашите нужди и да Ви Предостави съответната оферта на конкурентна цена.

Свържете се

Направите запитване от нашата форма или се обадете на консултант

Консултация

Наш представител ще извърши консултация по телефон и оглед на автомобила при нужда

Oферта

Ще получите конкретна оферта включваща всички разходи. Без скрити такси!

100% резултат

Ние носим отговорност за действията си и Ви гарантираме ефективност

Решаваме проблема ви в 3 стъпки

01
Запишете си час

След обаждане или попълване на формата. Наш експерт ще Ви консултира и ще Ви запише час за оглед.

02
Диагностициране

Извършваме необходимите действия за да локализираме проблема и най-добрия начин за отстраняването му.

03
Ремонт

Професионално отстраняваме проблема и гарантираме за качеството на работата си.

Други услуги

Какво сме постигнали до момента

0 +
АВТОМОБИЛА ​
0 +
Частни клиента
0 +
БИЗНЕС КЛИЕНТА
0 +
ГОДИНИ ОПИТ

Ексклузивна оферта

Безплатен оглед и диагностика на автомобили Tesla

Партньори

Ауто Финес има договорни отношения със следните застрахователни компании:
Булстрад, Дженерали, Виктория, БГ Имоти, Армеец, Интерамерикан, Общинска Застрахователна Компания, Уника, Алианц, ДЗИ

Често задавани въпроси

Някой от въпросите, които често ни задават.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit. Duis nec tellus efficitur, congue eros sed, dapibus nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean vulputate dui finibus justo rutrum fringilla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit. Duis nec tellus efficitur, congue eros sed, dapibus nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean vulputate dui finibus justo rutrum fringilla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit. Duis nec tellus efficitur, congue eros sed, dapibus nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean vulputate dui finibus justo rutrum fringilla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit. Duis nec tellus efficitur, congue eros sed, dapibus nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean vulputate dui finibus justo rutrum fringilla.

Нужда от помощ в избора?

Обадете се сега и ще получите професионална консултация по вашият проект от наш експерт.

Scroll to Top